About me

Hallo iedereen, welkom! Ik ben Amber, a first-time buddy, blogger, vlogger en beginneling in website-onderhoud.

About me foto Amber

Buddy, Pal, wat is dat nu allemaal?

Er is een eerste keer voor alles, en ook voor buddy zijn. Concreet ben ik dus iemand bij wie buitenlandse studenten terecht kunnen voor vragen en om leuke activiteiten mee te doen. Met de hele community worden er allerlei activiteiten georganiseeerd.

Ik verken samen met de international pals (zoals we die noemen) Kortrijk studentenstad. Stel gerust interessante plaatsen voor die ze zeker moeten gezien hebben in de comments!

Even over mezelf:

Ik ben introvert en extravert tegelijk, Ambivert, zoals ze het ook wel noemen. Best mogelijk dat je deze verschillende ‘toestanden’ opmerkt.

Levensgenieter, avonturier en sociaal wezen, zo kan je me ook wel noemen. Maar geen avonturier in de zin van zwemmen met de haaien. Nee bedankt! Geef mij maar een vliegtuig en laat me de wereld ontdekken. 

Op deze website probeer ik jullie medestudenten, te overtuigen om ook buddy te worden.


Al interesse? Check zeker deze infopagina van Howest:

3 reacties

  1. Mooie en interessante voorstelling!
    Ben benieuwd naar je ervaringen die je zult delen! 😍

  2. Leuk onderwerp, Amber! Ik kijk er alvast naar uit! Veel succes

  3. Wat een leuk concept, Amber!
    Veel succes alvast. Wij zullen uw ervaringen zeker volgen.

Geef een reactie